Biobesök att minnas länge.


Hjälp. Jag är helt färdig som människa. Nyss hemkommen från bion med huvudvärk, måste bero på att jag spänt mig så mycket. Men gud vilken film. Hade inga direkta förväntningar innan filmen men den tog mig med stormsteg. En känsla redan från de första minutrarna om att filmen skulle gå åt pipan gjorde inte saken bättre. Massor med känslor som byggdes upp till ett berg. Hjälper inte när filmen är nästan tre timmar.

Min läpp kommer vara svullen imorgon för jag blev tvungen att bita mig i den flera gånger. Men sen rann det över. Och det snyftades. Vart var  näsduken och den vattenfasta mascaran? Aj-aj i ögat. Har inte gråtit så mycket sen jag såg E.T på tv första gången när jag var liten.

Var filmen bra? JA! Grym. Se den, men ladda upp innan med näsdukar. Och se den inte på första dejten.




"Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist."

Kommentarer
Postat av: HANNAS

alltså jag MÅSTE se den filmen, men jag kommer typ börja gråta hur mycket som helst bara...

2009-01-18 @ 11:20:33
URL: http://haniepanie.blogg.se/
Postat av: Malin

Håller med dig!! Så s*tans bra film. Bra balans på allting tyckte jag och fint budskap. Och - hur söt är han inte som "lill-gammal"?..:)



Må gott!

2009-01-19 @ 17:01:42
URL: http://mollycrown.blogg.se/
Postat av: Lina

måste se den filmen snart. fin bl,ogG!

2009-01-19 @ 20:41:07
URL: http://wiretowire.blogg.se/
Postat av: Fatma

Ska ta och se den :)

2009-01-25 @ 19:15:11
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0