Vi har snöat inne.


Tror vi håller på att bli fullständigt insnöade här i Söderhamn. Snöar så sjukt mycket och skottningen här på vår gata ligger nog längst ner på listan för prioriterade gator. Men... det är mysigt också. Tur att man inte ska iväg som Martin som åker till Norge just nu. Själv burrar man upp sig i soffan med en stor mugg kaffe. Dock har Elin och jag spikat en långpromenad med Melonen. Inget stoppar det. Möjligen att Elin inte vaknar idag. Verkar lurigt.

Gårdagen var mycket lyckad. Först fika och häng i Bollnäs. Direkt när vi kommer hem åker vi och tar med hem Kina mat och sushi. Synd bara att sushi-tanten kunde noll svenska... fick ingen extra ingefära för hon fattade noll. Nu har jag laddad med en extra burk hemma :)

Sedan möttes vi  (Elin, Mariba & Emelie) upp på Ica och laddade korgen full med ost och kex. Hem till Emelie och laddade upp med vin och gott att äta och sedan började Mellon. Katastrof att Ugglan gick vidare. Mycket som inte blev som vi ville men jag orkar inte fördjupa mig i det nu. Blir för arg!

Nej. Nu måste jag kolla om Elin har trillat av pinnen.



Brrr...

Kommentarer
Postat av: E

hAHAHAH härligt att ni hade det bra igår. Jadu, det var inte dåligt krystat det där...

2009-02-08 @ 13:37:50
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Angelina

SV Nja, Ugglas skulle kunna sjunga den låten väldigt bra! men hon är bara allmänt konstig! däremot hatade jag verkligen Maries låt!

2009-02-08 @ 14:51:32
URL: http://angelinap.blogg.se/
Postat av: MarieJane

ja visst är dem

supersöta

2009-02-08 @ 15:25:22
URL: http://mariejane.blogg.se/
Postat av: Anna

shit vad mycket snö :o här är snön nästan borta igen ;p

2009-02-08 @ 16:14:42
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0