Vilken helg...!!


Nu börjar man smått återfå livet... Är inte gjorde för att festa två dagar i rad och dansa järnet. Efter en sånhär helg borde man få vara ledig en extra dag bara för att få sova. Då kan man på  dag två göra något vettigt. Inte som nu när man måste göra både och. Så nu har jag vilat/sovit fram till nu och snart ska jag dra till Elli och plugga. SNARK!

Men igår då? Blev ett par glas vin innan vi gick till Viktor vid sju. Fick ett fönsterbord och började bli bortskämda... Vi valde att ta en tre-rätters meny med utvalda viner till. Fick först två miniförrätter, en sill och jox och en smördeg med griskött... Sedan åt vi en skummad kantarellsoppa med lammbräss. Till huvudrätt åt vi kanin med rotfrukter. Sedan en miniförrätt med sorbe. Till efterrätt åt vi cheesecake med havtorn. Sedan fick vi en till minefterrätt som var dom minsta dammsugarna som du kan tänka dig. Små som en nagel... supersöta! All mat var verkligen supergod plus jätte bra service!!

Efter middagen gick vi hem och drack vin också kom Danne och Månkan så då blev det spel. Sedan drog vi vidare till Rex för att parta vidare och dansa. Väl hemma igen blev det kortspel fram till morgonen... trött idag? svar ja.

Undra hur man ska kunna plugga. Känns som hjärnan är ett russin efter helgen. Nykter nästa helg med bara film, mys och bio?



Litet ihop plock från helgen... kommer med mer senare...

Kommentarer
Postat av: Madde

Muuuums vad gott det lät!!!! kurr kurr i magen Ge mig mat nu! =)

2008-09-14 @ 22:04:35
URL: http://madeleinelejonmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0