Jag är duktig!!!


Hemma igen efter en väldigt intensiv dag. Disputionen (??!!) var dötråkigt... eller det gick bra att lyssna på själva avhandlingen. Hon pratade i bara 35 min. Sedan var det en annan som högg i 1½ h... där kan vi snacka blablabla. Hela salen höll på och vrida sig ur stolarna. Plus fler som blablabla... Trodde inte benen skulle hålla när man äntligen fick resa sig upp. Inte ens en bensträckare kunde de kosta på oss.

Sedan bar det av hem för att hämta bilen. Brummade ut till Holmsund och var på fiket där vid kvart över ett... hungrig som ett djur. Tog en baugette som var som en smörgåstårta. Förstår ni vilken dröm?? Skinka, ost, räkor och massa gegga. Supergod!!! Sedan en fika på det... kräkan var nära. Nisse konditori hette stället... goda mackor, gott fika. Allt hemmagjort. Minus för sumpigt kaffe och väldigt smutsigt golv. Men absolut värt att ta en fika för den som är i Holmsund.

När vi ändå var på vägen fick det bli Maxi också. Laddat kylen full med grönsaker och sjukt mycket gula mandariner. De bästa!! Äter bara de som är gula, mkt viktigt!

Och det bästa är att JAG körde hela tiden. Hela stan, in och ut. Värsta rusningstrafiken en fredag. YEY. Känns bra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0