En dag i det spontana tecknet....


Busy, busy, busy.

Kom inte hem förr ens vid halv sex idag. Blev en väldigt spontan eftermiddag, en sådan som är bäst. Men vi tar det från början. Morgonen började med föreläsning klockan 8.30 om Projektarbete till sådär en 11.30. Sedan dags för matlådan att känna på micron och hamna i magen. Efter det var det bara att sätta sig vid ett bord och plugga järnet... Sedan vid sådär en halv tre ringer Martin och vill ta en fika på skolan. Inte säger man nej till sånt. Tyvärr skulle Elli precis dra så då kom Mallan till undsättning. Så det fick bli en fikis i samhällshuset för att känna på den riktiga pluggpulsen.

Efter fikan var man fylld med energi så vi tog bilen ut till Ersboda för att fynda på loppis... och shopping blev det. Först en turkos skål på fot som man kan ha en karamell eller smycken i. Den inhandlades på Erikshjälpen... sedan drog vi vidare till Myrorna där Martin fyndade en t-shirt och jag en kokbok med namnet typ Vännerna med krabban !!?? Tycker den var rätt passande. När vi ändå var på shoppingstigen så drog vi en Coophandling också.

Och vem körde bilen hela tiden? KAKAN. Men ni kan ju fråga Martin och Mallan hur det gick. Tihi.

Har även gjort en supergod spontan middag. Skulle bli kyckling med currysås.. men det är ju lite trist så det blev pimpad med lite annat gott. Återkommer med recept och bilder på shoppingen senare ikväll...



Kan bli en bio till helgen... lutar åt Patrik 1.5 eller The Dark Night... Någon som sett Patrik?


Kommentarer
Postat av: Karin

nej men vill se Patrik! berätta gärna hur den var om du ser den:)

2008-09-18 @ 21:03:21
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0