Dagen då allt hände...


Nu så har det hänt saker här... listan har börjat på och bli avbockad. Trodde först inte att vi skulle hinna med allt men man är väl snabb :)

Efter frulle var det dags att möta den friska luften. Först banken för att slå ihjäl lite tid med att köa, alltid kö på banken. Man tackar. Sedan var det biblotekets tur att få känna på sitt. Två pluggisar är bättre än en, alltid. Se bara nedan hur seriösa vi var!!! När lessheten kom var det dags att hyra film, blev en dramakomedi. Återkommer med namn senare. Plus att vi hann en tur på Konsum för att handla lax. De har hel lax där för 39 kr kg, tips! Blev även ett tråg med blåmusslor som vi ska mumsa på ikväll hemma hos Elli och Krille.

Väl hemma fick det bli en varsin matlåda med kycklingen från igår och en varsin mattidning att läsa. När kroppen var fylld med energi fick lägenheten sig en omgång. Nu är den dammsugen, tvätten på sin plats, golven skurade, dammtorkats och köksluckorna putsade.

Nu är vi helt färdiga och sitter och myser på en balja kaffe. Tar med mig kameran ikväll och återkommer med bilder från middagen.

Dags att filéa laxen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0