Ben & Jerry, vart har ni varit?


Sådär... nu bor Ben & Jerry i magen. Och shit vad god den var... vart har den varit hela mitt liv? en burk var verkligen mkt glass. Både jag och Martin tog mkt och det är en hel del glass kvar. Mitt betyg av glassen var att den var perfekt. Martin tyckte att det var för mkt choklad i den ??!!

Gick in på http://www.benjerry.se/ och hittade detta om glassen. Gå in du med och leta info för att hitta din favorit :)




"När vi skapade Fossil Fule grävde vi riktigt djupt. Vaniljglass packad med mäktiga chokladkaksbitar och virvlar av chokladfudge är ett hopkok som är så klassiskt att det praktiskt taget är förhistoriskt. Dessutom tillsatte vi ett gäng chokladdinosaurier - inte mindre än fyra olika arter gömmer sig i den uråldriga blandningen!

Förutom att glädja den lilla paleontologen i dig, finns det ytterligare en god anledning till varför du ska gräva riktigt djupt i paketet. Fossil Fuel är nämligen en del i Ben & Jerrys globala kampanj "Lick Global Warming", som syftar till att minska klimatförändringarna. Genom projektet hoppas vi kunna öka kännedomen om klimathotet och samla in pengar till forskning på området."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0