Vilken lördag... !


Det bästa är att vara spontan. Ofta är det mycket snack om att vara spontan men hur ofta är man det egentligen? Lördagen blev dock väldigt spontan, rolig, utomhus, god mat och gott dricka!

Började som sagt med att vi var på IKSU och kollade på fitness-tävlingen. Ida var jätte duktig, grymt imponerad! Hur soligt och varmt som helst ute. Bestämde att vi skulle äta picknick i bio-parken. Men när vi kom ut från IKSU var det så klart tok-mulet! Bestämde oss ändå för picknick.

Blev en varsin hummus-smörgås för mig och Emelie, ingen annan ville vara med. Kallt men mysigt. Blev även kaffe och någon öl.

Efter det gick vi och handlade mat. Skulle ju äta min laxsallad idag men orken fanns inte där. Istället blev det lime och honungslax med aioli och en ruccolasallad. Till det blev det goda drinkar.

Timmarna rusade iväg som vanligt. Bestämde oss för att gå på Invito. Visade sig vara ett klokt beslut. Massa människor man kände. Bra musik... inte många minuter vi inte stod och dansade! Hann även med en sväng på donken. Natt-glass fick det bli. Solen började gå upp över Umeå när mina trötta fötter gick hem.

Idag... ser ut som ett köttsår på fötterna. Men det var det värt, nya skorna skulle ju dansas in.

image71image72image73image74image75

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0