En lyckad kväll + en ny tatuering till samlingen



God förmiddag.

Nu har sovkorvarna nyktrat till, ätit frukost städat och diskat. Duktigt värre... Snart dags att gå ner på staden och äta brunch på Rex. Hihi.

Kvällen igår var mycket lyckad och Martins tatuering blev väldans fint!
Blev en tre-rätters middag igår på Tomtebo. Öppnade upp kvällen med granatäpple-drinken i Leilas senaste kokbok (inte bakboken) Tyvärr så gav morteln ifrån sig färg så drinken blev grådaskig.
Till förrätt så grillade vi jätte räkor som var marinerade i limesaft + skal, sweetchilisås och olja. Dessa serverades med två dippsåser, en limeaioli och en pepparrot och honungs-dipp. Mycket gott... en perfekt förrätt som mättar lagomt.

Efter det gick vi in på huvudrätten... en rätt från 1979 såg vi i kokboken... Oxfilé inbakad i smördeg med leverpastej, svamp, lök och rödvin. Till det serverades potatisklyftor med rödlök och balsamvinäger, vitlöksbröd och en sallad.

Sedan så klämde vi självklart in en efterrätt också. Kanske helt sjukt god!!! Nougatparfait med hallonsås och en brownie.

Mellan allt detta passade vi på att dricka gott vin, drinkar, kaffe och spela tre spel. Jag vann på Rita och gissa.... weeii...

Vid halv tre kom vi hem i natt. Glada, mätta och fulla!

Här kommer korten!! (lägger upp fler senare när jag har mer med tid)


image118

image113image114image115image116image117

Kommentarer
Postat av: Julia

den som skickar flest kommentarer till olika inlägg på min blogg innan klockan 13:30 idag blir dagens blogg och får ett inlägg tillägnat sig själv i min blogg med över 120 läsare dagligen :)

2008-05-24 @ 13:03:17
URL: http://juliaberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0