Full rulle...


Nu börjar vardagen komma ikapp... har varit så sjukt mycket att göra sedan man kom hem att internet har känts som prio låg. Plus att jag inte har kommit ut någon dag på bloggen... men nu ska det bli ändring på det.

Varit i Gävle lördag-söndag hos Peninha. Lika bra att passa på och hälsa på första helgen då man var ledig. Vem vet när det passar nästa gång?

Detta hända i snabbis:
- Stor handling på Maxi + systemet
- Lämna alla saker hos Peninha
- Promenix till söder för att luncha på Deli = super gott!
- Hem till balkongen för att svalka strupen med Kenyanska drinkar = mums!
- Grillning med balkongen: limemarinerad lax, haloumiost, bönsallad och romsås
- Kannor med Sangria
- Grillad brie med råsocker, houng, valnötter, hasselnötter, aprikoser och marshmellows (Kakan gick vild)
- Ut och flänga på staden
- Öl på Brända bocken
- Vidare till Bergstenskagården (??!!) Tydligen det som gäller nu. Mysig innergård, synd dock att det skulle vara 579834 personer där
- Nattmat och sängläge


Igår var det sjukt varmt. Svalkade oss i några affärer. Åt på Nian. Gick till Villastan för att uppleva kulturen i 35 graders värme!!! Gick till parken och la oss. Själv la jag mig i en bajs såklart. Hann även med att gå på kallas igår hos Mariba. Skojar INTE om det var 10 sorters kakor plus pizzabullar. När man höll på spy av mätthet slänger hon även fram en tårta som hon smög med.

Men nu är det dags för första dagen på jobbet för iår. Självklart ringde dom igår och frågade om jag kunde börja tidigare... suck. Nu är karusellen igång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0