Sparris med parmesan och hasselnötter



Sparris med parmesan och hasselnötter

Ingredienser
Portioner: 4


16 sparrisar
olivolja
färskpressad citronjuiceReceptbild
flingsalt
nymalen svartpeppar
några grovhackade rostade hasselnötter
riven parmesanost
smör
folieark

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Bryt av ändarna på sparrisar där de går av naturligt. Fördela sparrisarna på 4 dubbelvikta folieark.
2. Ringla över olivolja och lite färskpressad citronjuice. Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och några grovhackade rostade hasselnötter. Riv över generöst med parmesan och toppa med en liten klick smör.
3. Vik ihop paketen noga och lägg på grillen i 15-20 minuter.


Detta kommer serveras till de grillade räkorna... se www.ica.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0