Hjälp mig med makrillen...


Jag och Martin har varit inne i en frukostsvacka den senaste tiden. Inget har smakat som det ska, inget på frukostbordet har känts lockande. Och då har vi verkligen testat det mesta.... leverpastej, ost, skinka, julskinka, yoghurt, ägg, kaviar, sill... osv.

Igår fick jag tipset om mackrill. Och makrill är ju dögott så den fick följa med från affären. Men nu till problemet.... Hur ska man göra när man öppnar makrillen?

1. Öppnar du den och låter "locket" sitta kvar?
2. Öppnar du den och sliter av "locket"?

Supersvårt att välja ju. Gör man ettan så riskerar man att skära av sig handlederna eller annan kroppsdel. Gör man som i tvåan har man makrill i hela köket inkl sig själv.

Eller kan man öppna den på något annat sätt?



Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja riktigt mysigt :)

2008-12-15 @ 10:01:26
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: SussieK

Sv: Haha, okeej :) Tur att smaken är som baken ^^

2008-12-15 @ 10:28:40
URL: http://sussiek.blogg.se/
Postat av: Jenny

Precis :) Vill ju inte ha håliga byxor...

2008-12-15 @ 10:39:04
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag brukar låta locket sitta kvar.

2008-12-15 @ 10:45:37
URL: http://dicembergirl.blogg.se/
Postat av: Bitterfitta

hm bra fråga! :P

2008-12-15 @ 11:56:37
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0