Har ni sett tåget??

I hel vecka har nu passerat... 1 v sedan man tog steget in i lägenheten. 1 veckas ledighet med bara massa umgås med vännerna, fika, snacka skit, festa, shoppa... Liksom för bra. Man ska inte ha för bra för då blir det för jobbigt att komma tillbaka till verkligheten = imorgon då skolan börjar igen.

Igår var det fest här hemma... lite nytt... lite gammalt folk. Vi var väl sisådär en 10 st. Åt ost och kex, laxrullar, gratinerade tacochips m.m. och vinade, ölade, drinkar, musik och massa prat. Så länge sedan man träffade alla ju. Vid tio drog vi till Shape up! = klubb på Plaza. Kanske huuuur mkt folk som helst. Sådär mkt att man  inte ens kan ta ett danssteg. Så det slutade med att vi drog till Invito där det ist var för lite folk. Men man kunde ist dansa. Vid ett var fossingarna så slut att det var dags att kasta in handduken.

Idag fick man ju känna av sviterna från gårdagen. Vakande av att ett tåg hade kört över huvudet... sådär ont så man funderar på om man ens ska orka släpa sig till toaletten för att ta fram huvudvärkstabletterna. Som tur var tvingade Mallan upp mig ur sängen. I med frukost och sedan var man pigg. Man tackar.

Disken är diskad (tack Malin), lägenheten är dammsugen och var sak är på sin plats. Malin har åkt hem och jag känner bara för att fortsätta surfa, kolla på tv, laga mat, mer tv, bok och sova. Imorgon är en viktig dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0